Марияна - Габрово. Различният магазин за мъже. Организиране на заря, стоки за лов, риболов; оръжие, пиротехника, дрехи, екипи

 

    Заря...

 
 

 


Най-фантастичният завършек на всеки един празник е зарята
!       

Може и сами да си направим мини-заря. Ако  по душа сме пиромани и обичаме сами да палим – купуваме от магазина различни изделия: пиробатерии, ракети, фонтани, римски свещи или други, спазваме изискванията за безопастност и правим малка заря.

Когато тържеството е по-голямо, участват повече хора, или искаме само да се забавляваме
, без да се ангажираме с рисков и тежък труд – тогава се обръщаме към фирма “Марияна”- доверяваме се на професионализма!         

Фирма “Марияна” е лицензирана за употреба на пиротехнически изделия за територията на цялата страна.

Пиротехническите спектакли се осъществяват от екип пиротехници с голям практически опит и високо професионално ниво.

Ние не правим просто заря, а проектираме и осъществяваме художествен спектакъл с моменти на увод, кулминация и грандиозен финал.

След изчерпателен директен разговор с клиента
, достигаме до неговите съкровени желания по отношение на зарята. Правим по-наситена или по-бавна заря, с ясно изразени ефекти. С много фантазия и творчество пресъздаваме красива светлинна картина с крекер-ефекти, палми,  хризантеми, божури, въздушни водопади, колела, фонтани и много други ефекти. Огнени пътеки озаряват простора. По-тиха или с повече гърмежи – това избира клиента.

Съобразено с конкретното място, на което се изпълнява зарята и хората, които наблюдават, се подготвя индивидуален проект.

Важно място в дейността ни е безопасността. Съвместната ни работа с Полиция и Пожарна, точният подбор на място за монтаж и разположение на публиката
и стриктното спазване на правилата ни осигуряват безопасна работа и безпроблемно удоволствие на всички, които наблюдават зарята.

Фирмата ни използва фабрично изработени стандартни пиротехнически изделия клас ІІІ и ІV. Свързващите и пусковите устройства, които ползваме, са на високо техническо ниво и ни дават възможност да програмираме времената и ефектите.

Подготовката на документите, изработването на проект, транспортирането на изделията до мястото на събитието, охраната по време на монтажа и зарята, а също така почистването на района, в който е монтажът, са изцяло ангажимент на екипа ни.
За поръчителите и техните гости остава удоволствието от невероятния пироспектакъл – едно незабравимо шоу, което ни зарежда с много енергия и настроение, за дълго остава в спомените и сърцата ни.


© 2010 • Mariyana